Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Έχω πολλές φόρες συναντήσει και ζητήσει από πολλές γυναίκες, που βρίσκονται τώρα πια στην δύση της ζωής τους, να μου μεταφέρουν την εμπειρία τους από το ψήσιμο στον παραδοσιακό φούρνο. Κάποτε σε μακρινές ξεχασμένες εποχές ο μόνος τρόπος για να ψήσουν το ψωμί τους και το φαγητό τους ήταν ο παραδοσιακός φούρνος. Βεβαία πριν πολλά χρόνια δεν χρησιμοποιούσαν θερμόμετρο για να ελέγχουν την θερμοκρασία του φούρνου και όμως ήξεραν πάντα πότε ο φούρνος ήταν έτοιμος να δεχθεί το ψωμί ή το φαγητό.
Παρακάτω θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου στον δικό μου παραδοσιακό φούρνο που όμως διαθέτει και θερμόμετρο.

περισσότερα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου